1955

GENER
La Secció Musical prepara un cicle d’excursions amb autocar: 13 de març a Olesa de Montserrat per assistir a la representació de la Passió – 8 de maig, a Sabanell , Sant Quintí de Mediona – Capellades – 9 de juny, visita a Sitges per veure les catifes de flors – 24 i 25 juliol, Berga , Guardiola, Gombreny, Ripoll – 9 d’octubre, Viladrau, Espinelves, Arbúcies, Breda. Vocals Vila, Farré i Recio. Aquestes excursions els socis les podien pagar fent aportacions mensuals.
Dia 20.- La Coral Núria, dirigida per Pedro Jordá, va fer un concert en el “ Colegio – Asilo del Buen Pastor”, de Barcelona, amb la gran felicitació de la “ Madre Superiora”.
FEBRER
Dia 25.- Es va celebrar una projecció de transpa- rències en color de l’excursió al Canigó.
ABRIL
Dia 3.- Es varen desplaçar a Sant Joan de les Abadesses els Srs, Reció i Martínez, per mirar de trobar un emplaçament pel Campament General de Primavera.
La Secció d’Arxiu – Fotografia fa unes sessions de divulgació, i s’estrenà el modern projector de transparències en color. Els temes eren: muntanya, esquí, arqueologia, folklore, geografia, espeleologia, etc.
MAIG
En aquest mes la Secció de Muntanya anuncia que ja disposa de kilomètrics esportius i que per poder-los utilitzar s’ha d’estar en possessió de la targeta de la FEM.
Dies 28 – 29 i 30.- Campament General de Primavera en el Pla de la Teula a uns 20 minuts de Sant Joan de les Abadesses, malgrat del mal temps i el llarg desplaçament es van instal•lar 123 tendes amb 310 acampadors.
JUNY
Dies 4 i 5.- Es va portar a terme la IX Marxa Nocturna.
Es presenten las bases del XV Concurs Fotogràfic
Social – 1955
JULIOL
Dia 3.- Es fa un vermut en honor als controls de la
Marxa Nocturna a la Caseta de Banys.
Els dos equips de Balon – volea de la delegació han ocupat els primers llocs de la seva categoria, el UEC puja de categoria i el At. UEC perd la promoció per pujar.
AGOST
Dies 16 al 21.- Es va fer un autocar – càmping a la Vall d’Aran i Lourdes.
Van ser 31 persones a 440 ptes per cap. En cas de no obtenir els permisos pertinents per anar a Lourdes, la sortida resultaria 100 ptes més barata.
El preu de l’autocar va ser de 10.716 ptes.
Dies 6 al 15.-S’anunciava un tren especial al Jungeraujuch (amb ascensió facultativa a la Jungfrau), organitzat per la UEC amb la col•laboració tècnica de “Viajes Internacional Expreso, Hi havien quatre tipus de pressupost: 1.450 – 2.000 – 3.124 i 3.975 ptes.
SETEMBRE
Dies 24 i 25.- S’inaugura el Refugi de Rebost. Amb 440 assistents.
NOVEMBRE
Dia 13.- S’inaugura el Refugi de Cap de Rec propietat de la FEM.
El refugi estava situat a 2 hores a peu del poble de Lles.
Els preus per assistir-hi van ser de 100 ptes l’autocar i 75 ptes l’hotel.
Tots els dijous a les 8,30 de la tarda curset d’esquí, preparatori per la pròxima temporada a càrrec de J. Revetllat.
DESEMBRE
Dia 1.- Inventari de material: 13 tendes velles de diferents capacitats, noves, 28 de 4 places i doble sostre i 7 itises.
Esquís: 16 fustes, 18 bastons i 33 unitats de cables.
Acampada: 9 carburs.
Material de cursa: 2 brúixoles, 1 altímetre, 1 curvímetre, 1 roda complerta conta – metres i 1 conta – metres.
14 de desembre.- Projecció de diapositives en color, descriptives de les excursions al Canigó i Camprodon, a càrrec del Sr. Pedret.

 

<– 1954  1956 –>

© 2015 - Arxiu històric de la UEC de Gràcia. Tots els drets reservats(UEC de Gràcia). Fet amb Wordpress amb la plantilla Illustrum redissenyada per Ikoncept