1952

GENER
Dia 13.- La Secció Musical va celebrar la festa de Reis a la Sala d’Actes del Col•legi de les Dominiques, amb el repartiment de premis del Concurs de Pessebres, amb l’actuació dels clàssics pallassos i els jocs de màgia dels consocis Reyné i Navarro.
Dia 21.- Es presenta a la “Federación Nacional de Deportes” la llista de candidats a la Presidència de la UEC de Gràcia que han aconseguit el 5% de vots reglamentaris:
Javier Sanmartí Altimira, José Vila Amorós, Alberto Pámies Armades, Juan Reig Martí i Lazaro Nicolás Busquets.
FEBRER
Dia 13.- El saldo en efectiu en caixa era 433,50 ptes.
Dia 18.- Es va enviar una carta al Tribunal Tutelar de Menors, per fer una permuta de locals, el nostre de Travessera amb el que tenia aquesta institució a la cantonada dels carrers Montseny – Menéndez Pelayo denominada “Can Pardal”, molt més gran, ja que en aquells moments es contava amb 600 socis.
La resposta va ser negativa.
Dia 22.- Es demana l’oportú permís per celebrar l’Assemblea General de Socis, per portar-la a terme el dia 26 on s’ha d’aprovar la renovació parcial de la Junta.
Va sortir escollit President Juan Reig Martí.
MARÇ
Dia 16.- Inauguració oficial de l’Alberg de La Molina.

Homenatge a P.Jordà (1952)

Coral Núria – Homenatge a P.Jordà (1952)

MAIG
Dia 14.- Pere Jordà Valls va ser nombrat Soci de Mèrit per aclamació, en reconeixement de la seva tasca amb la Coral Núria.
Queda aprovada la quota de pernoctació en els refugis de la Federació, fixada en 5 ptes. la pernoctació i s’ha d’estar en possessió de la Targeta federativa de l’any en curs.
JUNY
Dia 3.- Dimiteix el President Sr. Redondo, i proposa el Sr. Juan Reig per substituir-lo. Tots els càrrecs de la Junta possen els càrrecs a la seva disposició.
Dia 7.- El Govern Civil autoritza la VI Marxa Nocturna.
La Marxa es va celebrar aquell mateix dia amb el següent recorregut: Quatre Camins – La Palma – Aristot – El Corral – Vallirana – El Maset – Sta Mª de Cervelló – i Font Conillera. Varen inscriure’s 45 equips, en van sortir 43 i n’arribaren 38.
Dia 22-. La Secció Musical va fer el Concert de Primavera en homenatge al Mestre i Director de la Coral Núria Pere Jordá, amb 111 assistents.
Dies 25 – 26 i 27.- Excursió a Andorra, amb 4 autocars, i 115 persones.

SETEMBRE
Dia 7.- Diada i excursió dels Passerells. Vocal Jaime Mollá
DESEMBRE
En el mes de desembre el Patronat de la Muntanya de Montserrat prohibeix l’escalada en les roques del Camí de la Santa Cova, anomenada agulla de la Santa Creu, pel perill que representa el constant despreniment de pedres que ja han ocasionat diversos ferits.
Dia 24.- Es va fer a Valldoreix la Missa del Gall, cantada per la Coral Núria.
Dies 26 – 27 i 28.- Excursió amb esquís a Setcases – Ribera dels Carboners – Mantet – Ull de Ter – Vall del Fresser – Balandrau i Ribes de Fresser. Vocals Redondo i Ravetllat.
En acabar l’any l’efectiu en caixa era de 433.50 ptes.
La entrada en quotes de socis eren de 23.394 ptes.
Les despeses més importants eren: Consell General 6.304,45 ptes., despeses de l’administrador 2.400,40 ptes.i el lloguer del local 1860 ptes.

 

<– 1951  1953 –>

© 2015 - Arxiu històric de la UEC de Gràcia. Tots els drets reservats(UEC de Gràcia). Fet amb Wordpress amb la plantilla Illustrum redissenyada per Ikoncept