Logo 75 aniversari

 

 

Aquesta web que comença el seu recorregut amb els actes de celebració del 75 aniversari de la UEC de Gràcia vol ser un recull documental de la seva història.

La nostra voluntat és posar a la disposició de tot aquell que estigui interessat en l’excursionisme i la seva història, un espai on poder veure  i consultar una part del nostre fons documental que no comença amb la fundació de la UEC de Gràcia el 1940 sino que s’inicia el 1916 amb la fundació del C.E Rafel Casanova, centre que acabada la Guerra Civil passaria a ser un dels fundadors de la U.E.C de Gràcia.

El nom de la web vol retre homenatge a aquest primer centre, per a molts desconegut i que també forma part de la història de l’excursionisme a Catalunya, com tants d’altres que amb el pas del temps es crearen i desapareixerien sense deixar petjada.

De moment en aquesta web, que té un caràcter provisional, podreu trobar gran part de la informació que es pot veure en l’exposició que s’inaugura el dia 17 d’abril sobre els primers 15 anys de història de la U.E.C de Gràcia, així com la història de les casetes de banys.

En un futur proper la web passarà a tenir l’estructura de fons documental estable i perpetu que mica en mica anirà ampliant els seus continguts.

Podeu estar informats dels canvis i nou material mostrat a través del facebook i twitter d’aquest fons.

escut-arxiu

© 2015 - Arxiu històric de la UEC de Gràcia. Tots els drets reservats(UEC de Gràcia). Fet amb Wordpress amb la plantilla Illustrum redissenyada per Ikoncept